Vaassen, Gelderland – Fulltime

Als Mechanical Engineer ben je bij Tempress verantwoordelijk voor realisatie van klant specifieke machines als ook de ontwikkeling van nieuwe machines voor toepassingen in de halfgeleiderindustrie. De machines worden gebruikt voor thermische behandeling van wafers waar uiteindelijk sensoren en chips uit worden gefabriceerd die ook in jouw apparaten zitten. De functie van Mechanical Engineer biedt jouw de kans om ontwerpen te realiseren waar veel facetten bijeen komen: temperaturen, drukken, (gevaarlijke) gassen, bewegingen en processen. De ontwerpen dienen multidisciplinair afgestemd te worden alvorens een hoogwaardige machine in-house wordt geassembleerd en getest.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau, middels een HBO diploma in de werktuigbouwkunde of reeds opgedane ervaring.
  • Ervaring met Solid Works of een vergelijkbaar 3D-CAD pakket. Het kunnen werken met 2D-CAD  is een Pre geen must.
  • Je kunt goed communiceren met collega’s en je bent goed in het begeleiden van andere engineers bij het detailleren van de ontwerpen met daarbij een goede beheersing van Engels en Nederlands in woord en geschrift.
  • Je bent gedreven en goed in staat deadlines in overwegingen mee te nemen en zodoende projecten binnen de gestelde termijn te realiseren. 

Persoonlijke vaardigheden

  • Je kan goed samenwerken in een team.
  • Je bent kwaliteitsbewust en nauwkeurig in je werk.
  • Je bent goed in het analyseren van (technische) problemen en zoekt graag naar gedegen oplossingen.

Wij bieden
Een uitdagende baan binnen de machinebouw. Tempress is een professionele, sterk internationaal georiënteerde organisatie en biedt een informele, collegiale werksfeer met korte communicatielijnen. Daarbij krijg je een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid in de uitvoering van je functie. Bovendien bieden we: Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf. 25 vakantie- en 13 ADV dagen. Pensioenregeling PMT. Flexibele werktijden. Een gemotiveerd multidisciplinair team.

Meer informatie en sollicitatie
Voor meer informatie of het sturen van je sollicitatie kun je contact opnemen Sabine Tiemann, 06-55118060 of mailen naar werving@tempress.nl

Senior Mechanical Engineer